UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Trænger din bolig til en udskiftning af vinduer og døre? Eller skal der foretages en renovering af dine eksisterende vinduer og døre? Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt tilbyder vi skræddersyede løsninger med døre og vinduer, der passer til både villaer og kontorbygninger såvel som arkitekthuse.

Vi tilbyder renovering samt udskiftning af vinduer og døre for privatpersoner og erhvervskunder i Lejre, Roskilde, Køge og andre steder på Sjælland.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af eksisterende vinduer
  • Montering af nye vinduer.

Hos vores tømrer kan vi udskifte og tilpasse dine vinduer og døre. Vi tilpasser dem til din eksisterende bolig og dine eksisterende vinduer og døre – hvis du da ikke vælger at få skiftet dem alle.

LAD OS MONTERE DINE NYE VINDUER OG DØRE

Når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, er det ikke ligegyldigt, hvem der gør det. Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi den viden og ekspertise, der kræves for at få et godt resultat.

Det kan være en omfattende opgave med montering af vinduer og døre, og du bør altid lade fagfolk stå for den.

VI SIKRER DIT HJEM VED INDBRUD

Med nye vinduer og døre øger du også sikkerheden, idet de er meget bedre sikret mod indbrud. Er din bolig blevet udsat for indbrud? Så står vi klar hele døgnet rundt – også i weekenden – til at udbedre skaderne.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Vores priser på udskiftning af vinduer efter mål afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvor store de skal være, og om du i samme omgang også kunne tænke dig en udskiftning af indvendige døre eller udvendige døre.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris til dig.

KONTAKT OS FOR KOMPETENT RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Hvis dine nuværende vinduer og døre er blevet skæve i forhold til rammen, har revnet træ eller andet, kan vi også foretage en renovering.

Vi rådgiver dig gerne om, hvad der kan være den bedste løsningsmulighed ud fra dine ønsker og dit budget, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os døgnet rundt telefon 61 79 45 93 for service, rådgivning og akut assistance på. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail perj04@gmail.com.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning