Skip to main content

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Trænger din bolig til en udskiftning af vinduer og døre? Eller skal der foretages en renovering af dine eksisterende vinduer og døre? Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt tilbyder vi skræddersyede løsninger med døre og vinduer, der passer til både villaer og kontorbygninger såvel som arkitekthuse.

Vi tilbyder renovering samt udskiftning af vinduer og døre for privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland, og vi hjælper også akut ved eksempelvis ødelagte vinduer og døre efter indbrud.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af vinduer
  • Renovering af eksisterende vinduer
  • Montering af nye vinduer.
  • Akut udskiftning af vinduer og døre ved skader

Hos vores tømrer kan vi udskifte og tilpasse dine vinduer og døre. Vi tilpasser dem til din eksisterende bolig og dine eksisterende vinduer og døre – hvis du da ikke vælger at få skiftet dem alle.

LAD OS MONTERE DINE NYE VINDUER OG DØRE

Når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, er det ikke ligegyldigt, hvem der gør det. Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi den viden og ekspertise, der kræves for at få et godt resultat.

Det kan være en omfattende opgave med montering af vinduer og døre, og du bør altid lade fagfolk stå for den.

VI SIKRER DIT HJEM VED INDBRUD

Med nye vinduer og døre øger du også sikkerheden, idet de er meget bedre sikret mod indbrud. Er din bolig blevet udsat for indbrud? Så står vi klar hele døgnet rundt – også i weekenden – til at udbedre skaderne.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Vores priser på udskiftning af vinduer efter mål afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, hvor store de skal være, og om du i samme omgang også kunne tænke dig en udskiftning af indvendige døre eller udvendige døre.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris til dig.

KONTAKT OS FOR KOMPETENT RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Hvis dine nuværende vinduer og døre er blevet skæve i forhold til rammen, har revnet træ eller andet, kan vi også foretage en renovering.

Vi rådgiver dig gerne om, hvad der kan være den bedste løsningsmulighed ud fra dine ønsker og dit budget, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os døgnet rundt telefon 61 79 45 93 for service, rådgivning og akut assistance på. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail dickows247@gmail.com.