Skip to main content

UDSKIFTNING AF TEGLTAG TILBYDES

Er det blevet tid til at få lagt nyt tag på dit hus? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi blandt andet specialiseret os inden for udskiftning af tegltag såvel som udskiftning af eternittag.

Fra vores base i Lejre kører vi blandt andet ud til private boligejere på hele Sjælland for at skifte taget. Skal vi også komme forbi dig og foretage en udskiftning af tegltag?

FÅ ET TAG MED EN LANG HOLDBARHED

Tegl er fremstillet af ler, som er et organisk materiale. Det er et dyrere materiale end flere andre tagtyper, men til gengæld har det samtidig også en væsentlig længere holdbarhed. Holdbarheden i forbindelse med udskiftning af tegltag handler dog ikke kun om selve materialet. Det handler i høj grad også om, hvor godt du efterfølgende sørger for at vedligeholde taget.

Jo bedre du sørger for at vedligeholde dit tegltag, desto længere tid kan du også forvente, at det holder, og det kan godt betale sig.

HVAD KOSTER TEGLTAG?

Som nævnt er et tegltag dyrere end mange andre tagmaterialer, men til gengæld vil du dermed også få et tag, der kan holde i længere tid. Det kan derfor godt betale sig at investere i et lidt dyrere tag, der samtidig kan holde i længere tid.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris, når vi kender til din opgaves omfang. Prisen afhænger blandt andet af:

  • Om vi skal fjerne gamle tagsten fra taget først
  • Hvor stort dit tag er
  • Om vi skal rette op på undertaget, eller om der skal lægges et helt nyt undertag
  • Om der er andre særlige forhold, der gør sig gældende.

    KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ EN PRIS PÅ UDSKIFTNING AF TEGLTAG

    Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved lige netop at vælge et tegltag, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

    Du skal bare ringe til os på telefon 61 79 45 93 eller skrive til vores e-mail dickows247@gmail.com.