UDSKIFTNING AF TEGLTAG TILBYDES

Er det blevet tid til at få lagt nyt tag på dit hus? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi blandt andet specialiseret os inden for udskiftning af tegltag såvel som udskiftning af eternittag.

Fra vores base i Lejre kører vi blandt andet ud til private boligejere i Roskilde, Køge og flere andre steder på Sjælland for at skifte taget. Skal vi også komme forbi dig og foretage en udskiftning af tegltag?

FÅ ET TAG MED EN LANG HOLDBARHED

Tegl er fremstillet af ler, som er et organisk materiale. Det er et dyrere materiale end flere andre tagtyper, men til gengæld har det samtidig også en væsentlig længere holdbarhed. Holdbarheden i forbindelse med udskiftning af tegltag handler dog ikke kun om selve materialet. Det handler i høj grad også om, hvor godt du efterfølgende sørger for at vedligeholde taget.

Jo bedre du sørger for at vedligeholde dit tegltag, desto længere tid kan du også forvente, at det holder, og det kan godt betale sig.

HVAD KOSTER TEGLTAG?

Som nævnt er et tegltag dyrere end mange andre tagmaterialer, men til gengæld vil du dermed også få et tag, der kan holde i længere tid. Det kan derfor godt betale sig at investere i et lidt dyrere tag, der samtidig kan holde i længere tid.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skarp pris, når vi kender til din opgaves omfang. Prisen afhænger blandt andet af:

  • Om vi skal fjerne gamle tagsten fra taget først
  • Hvor stort dit tag er
  • Om vi skal rette op på undertaget, eller om der skal lægges et helt nyt undertag
  • Om der er andre særlige forhold, der gør sig gældende.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ EN PRIS PÅ UDSKIFTNING AF TEGLTAG

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved lige netop at vælge et tegltag, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

Du skal bare ringe til os på telefon 61 79 45 93 eller skrive til vores e-mail perj04@gmail.com.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning