UDSKIFTNING AF ETERNITTAG UDFØRES

Trænger taget til at blive skiftet ud eller trænger du til nyt tag? Så findes der flere forskellige tagmaterialer, du kan vælge imellem. Særligt udskiftning af tegltag og eternittag er populære blandt de danske boligejere, og disse to tagtyper kan vi også tilbyde, hvis du vælger at lade os lægge dit nye tag. Vi holder selv til i Lejre, men vi kører gerne ud til kunder i både Roskilde, Køge og mange andre steder på Sjælland for at udføre udskiftning af eternittag eller en anden type tag.

ETERNIT ER ET GODT ALTERNATIV TIL TEGL

Vi tilbyder blandt andet udskiftning af eternittag, som kan være et rigtigt godt alternativ til det klassiske tegltag. Tegl vejer meget, så hvis du har et hus, der ikke kan bære det tunge tegl, så kan eternit-beklædning være et rigtigt godt alternativ.

Derudover er et eternittag en billigere løsning end et tegltag, og samtidig kræver det ikke nogen særlig vedligeholdelse. Vi står også for montering.

KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ UDSKIFTNING AF ETERNITTAG

Hvis du kunne tænke dig at få lagt et nyt eternittag på dit hus, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af eternittag. Derudover står vi også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du lige netop bør vælge at få lagt et eternittag på din bolig.

Vi har mange års erfaring inden for tagudskiftning og tagrenovering, og vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så du får den helt rigtige løsning, og samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser på arbejdets udførelse. Vi kan også stå for din udskiftning af vinduer.

Ring til os allerede i dag på telefon 61 79 45 93 for en uforpligtende snak eller skriv til vores e-mail perj04@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning