Skip to main content

UDSKIFTNING AF ETERNITTAG UDFØRES

Trænger taget til at blive skiftet ud eller trænger du til nyt tag? Så findes der flere forskellige tagmaterialer, du kan vælge imellem. Særligt udskiftning af tegltag og eternittag er populære blandt de danske boligejere, og disse to tagtyper kan vi også tilbyde, hvis du vælger at lade os lægge dit nye tag. Vi holder selv til i Lejre, men vi kører gerne ud til kunder på hele Sjælland for at udføre udskiftning af eternittag eller en anden type tag.

ETERNIT ER ET GODT ALTERNATIV TIL TEGL

Vi tilbyder blandt andet udskiftning af eternittag, som kan være et rigtigt godt alternativ til det klassiske tegltag. Tegl vejer meget, så hvis du har et hus, der ikke kan bære det tunge tegl, så kan eternit-beklædning være et rigtigt godt alternativ.

Derudover er et eternittag en billigere løsning end et tegltag, og samtidig kræver det ikke nogen særlig vedligeholdelse. Vi står også for montering.

    KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PÅ UDSKIFTNING AF ETERNITTAG

    Hvis du kunne tænke dig at få lagt et nyt eternittag på dit hus, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af eternittag. Derudover står vi også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvorfor du lige netop bør vælge at få lagt et eternittag på din bolig.

    Vi har mange års erfaring inden for tagudskiftning og tagrenovering, og vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så du får den helt rigtige løsning, og samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser på arbejdets udførelse. Vi kan også stå for din udskiftning af vinduer.

    Ring til os allerede i dag på telefon 61 79 45 93 for en uforpligtende snak eller skriv til vores e-mail dickows247@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.