TILBYGNING DER SKABER MERE PLADS

Ønsker du mere plads, eller drømmer du om en lækker udestue? Så kan en tilbygning til din nuværende bolig være en mulig løsning. Hvis du i forvejen er glad for dit hus og dets beliggenhed, så kan en tilbygning ofte være en billigere og nemmere løsning til at få mere plads og boligdrømmen opfyldt end ved at sælge boligen og finde drømmehuset.

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt stiller vi gerne vores ekspertise og mange års erfaring til rådighed. Vi hjælper dig med at udleve din boligdrøm til en billig pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi varetager tilbygning, ombygning og renovering af hus for både private og erhverv i blandt andet Lejre, Køge, Roskilde og omegn samt på resten af Sjælland.

VI SÆTTER KUNDERNE FØRST

Vores mål er altid at levere et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Derfor går vi meget op i at lytte til vores kunder og holde en tæt dialog inden og under byggeriet. På den måde sikrer vi, at det endelig resultat altid lever op til vores kunders forventninger.

Under byggeprocessen sørger vi selvfølgelig for at overholde budget og tidsplan. Sådan undgår du unødvendige forsinkelser og uforudsete udgifter på din tilbygning.

EN TILBYGNING KAN INDFRI DIN BOLIGDRØM

Vi kan tilbyde dig og din familie kyndig vejledning og kreative ideer til, hvordan en tilbygning opnår en harmonisk sammenhæng med dit eksisterende hus.

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt står vores dygtige og dedikerede tømrere klar til at gøre dine byggedrømme til virkelighed. Derudover sikrer vi også, at den færdige tilbygning overholder alle de gældende love og regler. Så står du ikke senere hen i en uheldig situation.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING?

Vores priser på en tilbygning afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor tilbygningen skal være
  • Hvilken funktion der skal være i de ekstra kvadratmeter – for eksempel værelser, badeværelse eller udestue
  • Hvilke materialer vi skal bygge med.

Når vi kender til dine specifikke ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste. Vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

VI KOMMER GERNE FORBI PÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG

Start allerede boligdrømmen i dag, og kontakt os på telefon 61 79 45 93 eller e-mail perj04@gmail.com for et uforpligtende besøg.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning