Skip to main content

TILBYGNING DER SKABER MERE PLADS

Ønsker du mere plads, eller drømmer du om en lækker udestue? Så kan en tilbygning til din nuværende bolig være en mulig løsning. Hvis du i forvejen er glad for dit hus og dets beliggenhed, så kan en tilbygning ofte være en billigere og nemmere løsning til at få mere plads og boligdrømmen opfyldt end ved at sælge boligen og finde drømmehuset.

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt stiller vi gerne vores ekspertise og mange års erfaring til rådighed. Vi hjælper dig med at udleve din boligdrøm til en billig pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi varetager tilbygning, ombygning og renovering af hus for både private og erhverv på Sjælland.

VI SÆTTER KUNDERNE FØRST

Vores mål er altid at levere et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og behov. Derfor går vi meget op i at lytte til vores kunder og holde en tæt dialog inden og under byggeriet. På den måde sikrer vi, at det endelig resultat altid lever op til vores kunders forventninger.

Under byggeprocessen sørger vi selvfølgelig for at overholde budget og tidsplan. Sådan undgår du unødvendige forsinkelser og uforudsete udgifter på din tilbygning.

EN TILBYGNING KAN INDFRI DIN BOLIGDRØM

Vi kan tilbyde dig og din familie kyndig vejledning og kreative ideer til, hvordan en tilbygning opnår en harmonisk sammenhæng med dit eksisterende hus.

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt står vores dygtige og dedikerede tømrere klar til at gøre dine byggedrømme til virkelighed. Derudover sikrer vi også, at den færdige tilbygning overholder alle de gældende love og regler. Så står du ikke senere hen i en uheldig situation.

  HVAD KOSTER EN TILBYGNING?

  Vores priser på en tilbygning afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor tilbygningen skal være
  • Hvilken funktion der skal være i de ekstra kvadratmeter – for eksempel værelser, badeværelse eller udestue
  • Hvilke materialer vi skal bygge med.

  Når vi kender til dine specifikke ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste. Vi tilbyder også udskiftning af vinduer.

  VI KOMMER GERNE FORBI PÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG

  Start allerede boligdrømmen i dag, og kontakt os på telefon 61 79 45 93 eller e-mail dickows247@gmail.com for et uforpligtende besøg.

  Foruden tilbygninger tilbyder vi også akut hjælp, hvis din nuværende tilbygning eller den øvrige bolig er beskadiget, eksempelvis efter en vand- eller brandskade. Vi sidder klar døgnet rundt alle ugens dage, hvis du akut har behov for en tømrer.