TERRASSE

Drømmer du om en ny terrasse?

I sommermånederne, når solen står højt, er en terrasse vidunderlig til at slikke sol eller holde grillaften med familie og venner.

Vores tømrer står klar til at hjælpe dig med inspiration og gode råd.

NYD LIVET UDENFOR

Dickows Tømrernes Døgnvagt har solid erfaring med at opføre terrasser i alle størrelser og materialer.

Skal du have plads til solstole og havebord, lægger vi terrasse i den rette størrelse, så du får mest ud af solskintimerne i løbet af dagen.

Vi har hjulpet en del med drømmen og har erfaringen med i forhold til, hvordan opgaven kan løses bedst muligt.

Lad os komme og se på dine muligheder, uanset om det skal være en træterrasse, eller din terrasse skal udføres i andet materiale.

SKAB SKØNT UDERUM VED DIN BOLIG

Det giver muligheden for at forlænge de dejlige sommeraftener, og er ofte et samlingssted for hele familien, hvor man kan grille, spise, læse, sole sig og bare nyde livet.

En terrasse kan med andre ord være rammen om familiens udeliv fra tidligt på året til sent på året. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os ved at ringe til 61 79 45 93 eller skrive en mail til perj04@gmail.com.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning