Skip to main content

TAGRENOVERING OG LÆGNING AF NYT TAG UDFØRES AF SPECIALISTER

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi mange års erfaring med taglægning og tagrenovering. Vi udfører alle former for tagarbejde – lige fra akutte reparationsopgaver, eksempelvis ved brandskader, til lægning af et helt nyt tag. Vi tilbyder bl.a. udskiftning af eternittag eller udskiftning af tegltag, og vi løser både opgaver for private boligejere såvel som erhvervskunder på hele Sjælland.

Vores mange års erfaring sikrer, at du får en kyndig og professionel vejledning, så dit tag holder langt ind i fremtiden.

RENOVERING AF TAG – FORDI DIT TAG FORTJENER DET

Trænger dit tag til en kærlig hånd efter mange års slid? Eller er der kommet en større skade, du akut har brug for at få repareret?

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi mange års erfaring med akut tagreparation, tagrenovering, vedligeholdelse og efterisolering.

Vi tilbyder en professionel og grundig behandling ved blandt andet stormskader, utætheder og slid.

Vores dedikerede og dygtige tømrer sørger altid for at gennemgå dit tag fra A-Z, så du ikke opnår unødvendige omkostninger og omstændige løsninger.

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ DIT TAG MED EN TAGRENOVERING

Det danske vejr kan være hårdt ved dit tag, og efter mange års slid kan det være nødvendigt at renovere dele af dit tag.

Med en tagrenovering sikrer du dit tag mod utætheder, alger og varmespild.

Vi sørger for alt lige fra renovering af tagkonstruktion og underlag til ekstra isolering og afrensning.

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt sætter vi en ære i vores arbejde, og  vi leverer derfor altid et professionelt og skræddersyet resultat.

Vores tømrer er specialist i alle former for tagreparation og kan dermed tilbyde dig en kyndig vejledning, så dit tag opnår den længst mulige levetid.

FORDELENE VED AT FÅ LAGT ET NYT TAG PÅ HUSET

Dit tag er dit vigtigste værn mod årstidernes barske vejr, også selvom et nyt tag kan være en dyr investering, men det kan på længere sigt spare dig for mange penge.

Med et gammelt tag risikerer du nemlig, at varmen i dit hus forsvinder, fordi mange års slid har gjort taget utæt. Samtidig kan mindre utætheder over tiden udvikle sig til råd og svamp, hvilket i værste fald kan være ødelæggende for hele huset.

Med et nyt tag giver du ikke kun huset en ny fremtoning. Du forlænger også dets levetid og forbedrer indeklimaet for beboerne.

PROFESSIONEL TAGLÆGNING

Vores store kendskab til materiale og teknikker sikrer, at du får den bedste løsning for dit nye tag. Vi fører et udvalg af forskellige produkter, men vi er altid åbne over for specifikke ideer og ønsker.

Vi går aldrig på kompromis, men har altid kvaliteten i fokus, så dit nye tag opnår det bedste resultat.

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Vores priser på lægning af et nyt tag afhænger blandt andet af:

  • Om vi skal tage det gamle tag ned først
  • Hvor mange kvadratmeter tag du har
  • Hvilket tagmateriale vi skal anvende.

Som tagdækker er vi særligt specialiserede inden for lægning af eternittag og tegltag, og vi kan derfor tilbyde en billig pris på din tagudskiftning. Vi kan også stå for din loftisolering eller tilbygning.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT TAGARBEJDE

Går du og overvejer at få lagt et nyt tag på huset, eller trænger taget til en tagrenovering, står vi gerne til rådighed med vejledning og ideer. Vi kommer gerne ud og efterser dit tags tilstand, så du får en professionel og saglig vurdering.

Vi leverer et uforpligtende tilbud, så du nemt, hurtigt og gratis kan danne dig et overblik over planlægning og tilbuddets indhold.

Kontakt os allerede i dag på telefon 61 79 45 93 eller e-mail dickows247@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.