LOFTISOLERING MED PAPIRULD

Er dit hus dårligt isoleret, kan vi hos Dickows Tømrernes Døgnvagt hjælpe dig. Vi tilbyder effektiv loftisolering, så du kan få et bedre indeklima og holde på varmen. Vi holder til i Lejre, hvorfra vi kører ud til boligejere i blandt andet Roskilde, Køge og andre steder på Sjælland for at isolere loftet.

DERFOR ANVENDER VI PAPIRULD TIL LOFTISOLERING

Når vi udfører loftisolering, anvender vi altid papiruld, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest har papiruld en rigtig god evne til at sikre en optimal isolering, så du kan holde på varmen i din bolig, og samtidig mindsker det risikoen for, at du får besøg af skadedyr.

HVAD KOSTER ISOLERING AF LOFT?

Vi tilbyder en billig pris på loftisolering, og vores priser afhænger af, hvor mange millimeter isolering du har brug for, og hvor mange kvadratmeter der skal isoleres. Du kan derfor finde en oversigt over vores priser nedenfor:

  • 150 mm iso kr. pr. kvm 94 kr.
  • 200 mm iso kr. pr. kvm 114 kr.
  • 250 mm iso kr. pr. kvm 134 kr.
  • 300 mm iso kr. pr. kvm 154 kr.
  • 100 cm bred gangbro pris pr. meter 270 kr.
  • 60 cm bred gangbro pris pr. meter 170 kr.
  • Vindstop pris pr. meter 90 kr.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER HØR MERE

Har du nogle spørgsmål omkring loftisolering med papiruld, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få isoleret loftet, eller ønsker du at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på den mængde isolering, du har behov for? Så skal du bare tage kontakt til vores tømrer. Vi kan også stå for din tilbygning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 79 45 93, men alternativt har du også altid mulighed for at skrive til vores e-mail perj04@gmail.com. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning