Skip to main content

LOFTISOLERING MED PAPIRULD

Er dit hus dårligt isoleret, kan vi hos Dickows – Tømrernes Døgnvagt hjælpe dig. Vi tilbyder effektiv loftisolering, så du kan få et bedre indeklima og holde på varmen. Vi holder til i Lejre, hvorfra vi kører ud til boligejere i blandt andet Roskilde, Køge og andre steder på Sjælland for at isolere loftet.

Er der opstået en større skade i din loftisolering, og har du derfor akut brug for at få en tømrer forbi? Vi er tilgængelige 24/7 og kommer hurtigt ud, når skaden er sket.

DERFOR ANVENDER VI PAPIRULD TIL LOFTISOLERING

Når vi udfører loftisolering, anvender vi altid papiruld, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest har papiruld en rigtig god evne til at sikre en optimal isolering, så du kan holde på varmen i din bolig, og samtidig mindsker det risikoen for, at du får besøg af skadedyr.

HVAD KOSTER ISOLERING AF LOFT?

Vi tilbyder en billig pris på loftisolering, og vores priser afhænger af, hvor mange millimeter isolering du har brug for, og hvor mange kvadratmeter der skal isoleres. Du kan derfor finde en oversigt over vores priser nedenfor:

  • 150 mm iso kr. pr. kvm 94 kr.
  • 200 mm iso kr. pr. kvm 114 kr.
  • 250 mm iso kr. pr. kvm 134 kr.
  • 300 mm iso kr. pr. kvm 154 kr.
  • 100 cm bred gangbro pris pr. meter 270 kr.
  • 60 cm bred gangbro pris pr. meter 170 kr.
  • Vindstop pris pr. meter 90 kr.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER HØR MERE

Har du nogle spørgsmål omkring loftisolering med papiruld, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få isoleret loftet, eller ønsker du at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på den mængde isolering, du har behov for? Så skal du bare tage kontakt til vores tømrer. Vi kan også stå for din tilbygning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 79 45 93, men alternativt har du også altid mulighed for at skrive til vores e-mail dickows247@gmail.com. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.