LOFT & VÆGGE

NYT LOFT TIL HJEMMET ELLER KONTORET

Overvejer du at få monteret et nyt loft, så tilbyder Dickows Tømrernes Døgnvagt ærlig og kompetent rådgivning til, hvordan et nyt loft kan give din bolig et stilrent og moderne udtryk.

Til vores erhvervskunder kan vi også tilbyde løsninger på loft med sænkende rumklang og installationsplads.

FORSKELLIGE LOFTER GIVER FORSKELLIGE UDTRYK

Når din bolig gennemgår en større eller mindre ombygning, f.eks. ved sammenlægning af to rum eller udskiftning af tag, vil det ofte være nødvendigt at sætte nyt loft eller renovere det gamle.

Det kan dog være vanskeligt at danne sig et overblik over, hvordan et nyt loft bidrager bedst til rummelighed og æstetiske udtryk.

Vi hjælper dig med at finde inspiration til opbygningen af dit nye loft.

VI MONTERER NYT LOFT PÅ HELE SJÆLLAND

Hos Dickows Tømrernes Døgnvagt har vi mange års erfaring med opsætning og renovering af loft.

Dermed kan vi tilbyde dig råd om og vejledning til alt fra materialevalg, montering og akustik.

Vi har altid vores kunder for øje, og går derfor meget op i at lytte til deres behov og ønsker.

Står du dog på total bar bund, skal du ikke fortvivle.

Vores dygtige tømrer bistår dig gerne med kreative ideer til lysindfald og materialevalg, så dit nye loft bliver en unik del af rummet.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ NYT LOFT

Kontakt os allerede idag på telefon 61794593 og få en uforpligtende snak om dine ønsker og spørgsmål, eller send os en mail på perj04@gmail.com.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning