GULVE

Skal du have nye gulve til din bolig, kan vi hjælpe dig med at vælge det gulv, der passer til din bolig.

HVORDAN VÆLGER DU DET RETTE GULV?

Er du i tvivl, om du skal vælge lyst eller mørkt træ til dit nye gulv.

Blandt de lyse træsorter til gulv findes sorter som fyr, birk og gran. Lyse trægulve ser smukke ud, men er ikke lige så slidstærke som eksempelvis egetræsgulve.

Skal du lægge nyt gulv i køkkenet, kan du med fordel vælge en mere robust træsort, som kan tåle lidt af hvert.

Gulve er det sted i boligen, der er mest slitage på. Derfor er det vigtigt, man vælger det gulv der passer bedst til de forskellige rum i boligen.

Vi kan rådgive dig, så du får valgt det helt rigtige gulv til de forskellige rum i din bolig.

Hvor skal det være særlig slidstærkt? Uanset hvilke krav du har til dit nye gulv, har vi ekspertisen til at rådgive dig, så dit nye gulv passer perfekt til dig og din bolig.

Som professionelle tømrere, har vi ekspertisen til at ligge dit gulv for dig. Kontakt os på telefon 61 79 45 93 for et tilbud på din gulvopgave i dag.

VI LÆGGER KVALITETSGULV TIL GODE PRISER

Som professionelle tømrer leverer vi altid solidt håndværk ved enhver tømreropgave.

Vil du vide mere om skarpe priser på nye gulve? Ring til os på 61 79 45 93.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning