ERHVERVSKUNDER

SMÅ OG STORE BYGGEOPGAVER

Er du erhvervskunde i Roskilde eller Lejre?

Vi står klar til at hjælpe erhvervskunder og virksomheder med enhver byggeopgave.

Uanset om du skal have nye gulve, lavet døre og vinduer eller opsat lofter og vægge, så leverer vi professionelt håndværk.

TIL ERHVERVSKUNDER TILBYDER VI BLANDT ANDET

VI BYGGER MED GARANTI

Når du vælger Dickow’s Tømrer og Have service, sender vi ikke regningen før arbejdet er lavet.

Skal du have lagt nyt tag?

Du kan være sikker på at dit tag er dækket af garantien i ti år.

Ved nye terrasser vil garantien dække i to år.

VI KVALITETSSIKRER DIT BYGGERI

Vi løser opgaver for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi påtager os med glæde både store og små byggeprojekter.

Vi sørger også for at gennemgå byggeriet efterfølgende, så vi sikrer, at der ikke er nogle fejl eller mangler.

Du er velkommen til at kontakte din lokale bygherre i Roskilde og Lejre til dit næste erhvervsbyggeri.

Ring til os på 61 79 45 93 eller send os en e-mail på perj04@gmail.com.

OM OS

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT


Når uvelkomne gæster har været på besøg i dit hjem, er det ofte uden for de almindelige åbningstider. Med vores tømrer døgnvagt kan vi hurtigt hjælpe dig med assistance, så de skader, som tyvene har forårsaget, hurtigt sikres og udbedres. Vi sørger for en ordentlig afdækning af skadesområdet, en stabil sikring af knuste ruder og ødelagte karme, samt skadesreparationer til fornuftige priser. Er skaden en forsikringssag, hjælper vi dig gerne med dokumentation og rapportering til forsikringsselskabet, så processen forløber problemfrit og uden forsinkelser.
Vi tilbyder kvalificeret rådgivning og hurtig assistance til både private og erhvervskunder. Vores tømrer døgnvagt er bemandet med dygtige håndværkere, der hurtigt og kompetent kan vurdere skaden og dens tiltag.

PER DICKOW

Går noget i dit hjem i stykker, som skal fikses nu og her, eller er du så uheldig at være udsat for indbrud, kan det som regel ikke vente til i morgen eller når en tømrer får tid. Derfor yder jeg tømrer døgnservice. Har du en akut tømreropgave som skal løses her og nu, kan du trygt ringe til mig på 61 79 45 93.

Jeg sætter en ære i at levere tømreropgaver i topklasse, så ønsker du et tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du finder kontaktinformationerne nederst her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Mit navn er Per Dickow. Siden jeg startet min tømrervirksomhed har jeg altid drømt om at få lov til at lave det jeg holder allermest af. Nemlig at arbejde med gode materialer, og gøre mine kunder glade ved at levere kvalitetshåndværk til aftalt tid.

DICKOWS – TØMRERNES DØGNVAGT

Lønspjæld 7
4320 Lejre

Telefon: +45 61 79 45 93
Email: perj04@gmail.com
CVR nr. 37 70 11 73

Se rutevejledning