Skip to main content

Brusevægge og døre

Vi opmåler din væg/dør helt gratis hvorefter vi giver dig et tilbud som ikke har nogle overraskelser. Vi leverer og montere din væg/dør inden 10 dage fra accept af tilbud.

En brusevæg, også kaldet en bruseafskærmning, er den perfekte løsning til badeværelset. Ikke nok med at den sikrer, at der ikke bliver spildt unødigt vand over hele badeværelsesgulvet, så fylder den ligeledes mindre end en fast brusevæg. Du får både udnyttet pladsen på dit badeværelse optimalt med en brusevæg samtidig med, at du sparer dig selv for en masse tid og energi på at tørre gulvet op igen. En bruseafskærmning kan både fungere som en enkeltstående væg og afskærme for vandet fra din bruser eller fungere som en beskyttende væg til dit badekar. Dermed undgår du at skulle bruge tid og energi på at skrabe vandet op fra gulvet efter dit bad. Alle vores brusevægge er fremstillet i et stærkt og holdbart materiale, så det både er nemt at holde rent samtidig med at det holder i mange år.

Brusevægge kan fås i mange forskellige former og farver og det er vigtigt, at finde den rette type til dit badeværelse. Brusevægge kan både fås i klart glas eller i specielle glastyper, der fremhæver væggen og badet på hver deres specielle måde. Dermed tilfører brusevæggen en ekstra dimension på badeværelset eller fremstår mindre dominerende. Det klare glas får brusevæggen til at se mindre ud og sikrer samtidig, at badeværelset beholder sin størrelse.

En anden glastype, der er ekstremt populær lige nu, er isglas eller frostet glas, der har en mat og ikke-gennemsigtig overflade. Man kan ikke se personen, der er i bad og denne glastype er ligeledes praktisk, når det gælder rengøring. Den specielle overflade bevirker, at det er sværere at se kalken, der ellers ville kunne ses nemt på det klare glas.