Skip to main content

Ring med det samme for akut skadeservice

Vi hjælper dig godt hjem igen efter en skade på din bolig

Står du med en bolig eller en erhvervsbygning, der efter en vandskade, brand, et indbrud eller andre uheldige episoder ikke længere ligner sig selv? Og har du derfor akut brug for hjælp til at udbedre skaderne, så du igen kan flytte ind eller genoptage en almindelig arbejdsgang? Så er vi ved Dickows – Tømrernes Døgnvagt klar til at hjælpe dig med en 24/7 akut skadeservice.

Vi kommer nemlig ud døgnet rundt alle ugens dage og hjælper ved forskellige former for skader. Vi kører hurtigt ud, når du har brug for det, på hele Sjælland, og vi tilbyder en total skadeservice, der tager hånd om hele forløbet for dig – så du hurtigt kan få dit hjem tilbage.

Akut skadeservice ved forskellige skader – vi har styr på det

Vi ved hvor vigtigt det er at få den rigtige skadeservice fra start, så du ikke kommer til at få problemer med skimmelsvamp og andre følgeskader, fordi den valgte håndtering af skadeservice, var forkert. Uanset om du som privat eller virksomhed har haft problemer med en vandskade, der er forårsaget af skybrud eller efter en brandskade, så skal der være hjælp at hente – vi har nemlig styr på, hvordan skaden skal udbedres.

Med fugtteknikere, tømrere og andre eksperter kan vi hjælpe til med følgende opgaver inden for akut skadeservice:

Kontakt os med det samme og få kompetent hjælp

Brandskader, vandskader og lignende kan være utroligt invaderende i din dagligdag, og du ønsker derfor naturligvis, at skaderne udbedres hurtigst muligt, så du kan få dit hjem igen. Kontakt os derfor med det samme, hvis skaden er sket hjemme ved dig.

Med akut skadeservice fra Tømrernes Døgnvagt kan du trygt stole på, at vi tager grundigt hånd om det hele for dig, så det bliver et nemt, effektivt og overkommeligt forløb – hele vejen igennem.